Een fantastisch eindejaarsfeest !

Op 25 november hebben we het schooljaar 2023 met een prachtig eindejaarsfeest kunnen afsluiten !

Het thema van het feest was “Cara Nova’s Got Talent”. De kinderen hadden maanden geoefend en het resultaat was fantastisch ! Alle optredens, die van de kleintjes van de eerste kleuterklas tot en met die van de groten van het laatste leerjaar, waren super ! 

De kinderen van de laatste kleuterklas hebben ook hun “afstudeerceremonie” gehouden.

Het was een buitengewone dag voor iedereen, die nog lang in het geheugen van iedereen zal voortleven, zowel voor de kinderen als voor hun ouders, pleegouders, andere bezoekers en voor alle medewerkers van de school. 

Hartelijk bedankt aan onze sponsors voor jullie vrijgevige bijdragen die dit prachtig evenement hebben mogelijk gemaakt !

Hier vinden jullie een filmpje met enkele sfeerbeelden van deze bijzondere dag (www.canorce.org/video).