Alle afgestudeerden zijn met glans geslaagd voor het staatsexamen

Zoals vermeld in een eerder bericht, zijn de leerlingen van ons eerste 7de leerjaar in 2019 afgestudeerd.  We hebben verleden week de resultaten gekregen van het staatsexamen en alle 28 kinderen zijn met vlag en wimpel geslaagd !

In Oeganda leggen de kinderen van het 7de jaar in alle scholen hetzelfde PLE examen (Primary Leaving Exam) af.  De resultaten zijn onderverdeeld in 4 categorieën (van hoog naar laag) : Divisions 1 (onderscheiding), 2, 3, en 4 (geslaagd) en niet geslaagd.

Wij zijn bijzonder fier om te kunnen melden dat 24 kinderen Division 1 behaalden en 4 kinderen Division 2.  Hartelijk bedankt aan al onze medewerkers die ieder op hun manier hebben bijgedragen tot dit fantastische resultaat, en in het bijzonder aan onze leraars !  En een dikke proficiat aan alle kinderen !

Hieronder de link naar de resultaten :

UNEB_2019_PLE_320274_Results CARA NOVA